top of page
Jean Elsen & ses Fils n.v.

Wie zijn we in enkele woorden

Sedert drie generaties in volledig vertrouwen en discretie

Welkom,
Bij de familiale vennootschap Jean Elsen & ses Fils s.a. is de derde generatie aan het werk. Jean Elsen is uitgegroeid tot één van de belangrijkste veilinghuis van munten, penningen, jetons, eretekens en bankbiljetten in de Benelux. Bij ons kunt U er zeker van zijn dat alles in vertrouwen en discretie gebeurt.

Wij staan U vakkundig bij in de opbouw van uw thematische of algemene verzameling, uw aankopen en de eventuele verkopen van uw dubbele exemplaren of munten waarvan U de kwaliteit hebt verbeterd. Wij zijn gespecialiseerd in munten van de Kelten, de Grieken, de Romeinen, Byzantium, de Sassaniden, Oosterse munten, de Middeleeuwen, de Zuidelijke Nederlanden (Vlaanderen, Brabant, Henegouwen, Namen, Luxemburg, Luik, Limburg, de Maaslandse heerlijkheden), de Moderne Tijden.

Bezoek ons op onze website of in onze burelen om de fascinerende wereld van de numismaten te ontdekken.

Onze burelen zijn geopend van maandag tot vrijdag tussen 9 en 13u en tussen 14 en 17u, en zaterdag op afspraak. Onze burelen zijn gelegen in een rustige wijk dichtbij de Europese instellingen op de Tervurenlaan 65, tussen de Jubelpark en het Montgomeryplein.

Munten, penningen, goud, zilver, schatting, veiling

Openingsuren

Ma.-vrij.

09:00 - 13:00

14:00 - 17:00

op afspraak

Jean ELSEN & ses Fils

Jean Elsen is lid van de Belgian Association of Experts (ABEX), evenals van vele internationale numismatische verenigingen: American Numismatic Society, Asociacion Numismatica Espanola, Italian Numismatic Society, Koninklijk Nederlands Genootschap voor Munt en Penningkunde, Oriental Numismatic Society, Royal British Numismatic Vereniging, Russische Numismatische Vereniging, Franse Numismatische Vereniging, Koninklijke Numismatische Vereniging van België, Zwitserse Numismatische Vereniging, enz.

OP AFSPRAAK

bottom of page